Pretraži sajt

Sejalice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
1 proizvoda
Pročitajte

Kako bi se setveni poslovi obavili na brz i jednostavan način, idealno rešenje su kvalitetne i kompaktne ručne sejalice. Dizajnirane su tako da mogu u značajnoj meri povećati nivo efikasnosti prilikom obavljanja radova.

Sejalice su odličan alat koji će vam omogućiti visoku preciznost, lakše rukovanje i bolji učinak kada je u pitanju sejanje.

Rasporedite seme onako kako vam odgovara i kako će dati najbolji prinos i bez muke posejte biljke po vašem izboru. Različitih karakteristika, sejalice su odlične za seme različitih dimenzija i učiniće da setvu obavite brže, efikasnije i baš onako kako ste naumili.

Sejalice za različite vrste biljaka

Agromarket donosi sejalice visokog kvaliteta i odličnih karakteristika, pa svoj izbor možete prilagoditi zahtevima svog prostora ili izboru biljaka koje ste odabrali.

Odgovarajući razmak, kako između redova, tako i između samog semena, omogućiće odlične uslove za rast biljaka i pružiti negovan izgled vašem dvorištu ili bašti.

Praktične i lake za rukovanje, ručne sejalice omogućiće vam da lako i efikasno posejete travu, povrće, začine, druge biljke ili omiljeno cveće. Lake su za rukovanje i uštedeće vam vreme, a rezultatima ćete biti više nego zadovoljni. Osim u plodovima svoje setve, kada za njih dođe vreme, moći ćete da uživate u urednom izgledu svoje bašte, vrta ili dvorišta.

Ručne sejalice su pogodne za manje površine, kompaktne su i lagane, tako da vam neće zauzeti mnogo mesta prilikom skladištenja, a sam proces sejanja će značajno olakšati čineći da budete rastrećeniji, brži i efikasniji.

Odaberite model sejalice koji vam najviše odgovara, odlučite se za vaše omiljene biljke i sejanje može da počne - lakše, preciznije i učinkovitije. U Agromarket asortimanu vas čekaju sjajni proizvodi i odlične cene, za sve što vam je potrebno.