NAČINI PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina: 

  • Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke 
  • Uplatnicom u pošti ili banci
  • Platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.

Plaćanje prilikom dostave

Kada preuzimate paket koji ste prethodno naručili putem naše web stranice www.agromarket.ba plaćanje narudžbine vrši se isključivo u gotovini, a valuta je konvertibilna marka, kuriru naše partnerske kurirske službe koju odaberete prilikom naručivanja i koji vam dostavlja pošiljku.


Plaćanje putem uplatnice u pošti ili banci

Za narudžbe čije se plaćanje vrši putem uplatnice u banci ili pošti, rok za izvršenje uplate je 3 radna dana. Nakon što evidentiramo uplatu, poslat ćemo vam proizvode.


Plaćanje kreditnim karticama

Vašu narudžbu možete platiti putem Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro kreditne kartice. Kartica mora biti odobrena od strane izdavačke banke za online (Internet) plaćanja.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja, bićete preusmjereni na sigurnu stranicu NLB banke koja je zaštićena kako bi omogućila ovakav način plaćanja. U nijednom trenutku informacije o vašoj platnoj kartici neće biti dostupne našem sistemu.

 

Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa vaše kartice.


Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, NLB banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti konvertibilne marke.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.agromarket.ba mora ispunjavati sledeće uslove: Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine, na adresi navedenoj u porudžbini. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.