AGROMARKET - VAŠ POUZDAN PARTNER VIŠE OD 30 GODINA

Naša priča

Agromarket kompanija osnovana je 1990. godine u Kragujevcu. Od početne djelatnosti kompanije, veleprodaje i maloprodaje osnovnim repromaterijalom za primarnu poljoprivrednu proizvodnju u regionu centralne Srbije, kompanija Agromarket izrasla je u jednog od vodećih snabdjevača tržišta pesticida, sjemenske robe i vrtne opreme u cijelom regionu. Ponosimo se svojom višedecenijskom tradicijom, stručnošću i posvećenošću unapređenju poljoprivredne proizvodnje. Agromarket kompanija danas je vodeći proizvođač, zastupnik i distributer širokog portfolija proizvoda na tržištu Zapadnog Balkana.

Naša misija

Agromarket je osnovan sa jasnom misijom - podržati i unaprijediti poljoprivrednu proizvodnju u Srbiji i šire. Kroz pružanje kvalitetnih inputa, savremenih tehnologija i stručnog znanja, mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite održive i profitabilne rezultate. Naša misija je osnažiti poljoprivredne proizvođače da odgovore izazovima savremenog tržišta i postanu lideri u svom poslu. To činimo i kreiranjem najboljih proizvoda za baštu, kao i motornih i električnih alata za široku upotrebu, koji su pristupačni a nude izuzetnu vrijednost.

Širok Asortiman Proizvoda

Raznovrstan asortiman proizvoda kompanije Agromarket zadovoljava sve potrebe modernih poljoprivrednih operacija, kao i potrebe domaćinstava koje se ogledaju u održavanju i uređenju dvorišta.

Pesticidi, sjemenske robe i vrtne opreme su okosnica razvoja kompanije. Distribucijom pesticida Agromarket pokriva 1/3 celokupnog tržišta Srbije, dok prometom sjemenske robe zauzima 1/4 tržišta. Tržište vrtne opreme kvalitetno je pokriveno najširim prodajnim portfoliom u zemlji zahvaljujući kojem Agromarket sa dva pozicionirana brenda Villager i AGM dominira i ostvaruje udeo od 25% celokupnog tržišta vrtne opreme.

Segment kompanije koji se najbrže razvija je sektor vrtne opreme. Brend Villager, sa više od osamnaest godina tradicije, prepoznat je kao brend najviše vrednosti za novac, koji svoju poziciju potvrđuje kvalitetnim i širokim portfoliom proizvoda i usluga: servis, rezervni dijelovi, ovlašćena prodajna mreža. Villager je svojim kvalitetom izborio mjesto i na zahtjevnom tržištu EU.

Naš Tim Stručnjaka

U srcu Agromarketa je posvećen tim stručnjaka sa dubokim razumijevanjem poljoprivrednih procesa i potreba ljubitelja vrta, zanatlija i farmera. Najveća energija se ulaže u razvoj stručne službe, koja je danas najbrojnija stručna podrška poljoprivrednim proizvođačima na terenu. Kompanija Agromarket komunicira sa širokim auditorijumom kroz stručna predavanja i prezentacije širom regiona, stručni časopis Agrosvet koji izlazi već 15 godina, video materijale, društvene mreže (Facebook, Instagram) i direktan kontakt telefonom (SMS, Viber) i email-om.

Poslovna Mreža

Agromarket je dugogodišnjim razvojem svoje prodajne mreže dostigao vodeću ulogu u regionu po logističkim mogućnostima. Distribucija proizvoda se odvija kroz rad postojećih 8 distributivnih centara u Srbiji u: Kragujevcu, Beogradu, Valjevu, Nišu, Subotici, Somboru, Sremskoj Mitrovici i Zrenjaninu, a od decembra 2017. godine i kroz najveći i najsavremeniji logistički centar u Inđiji. Razvoz proizvoda se svakodnevno obavlja u više od 3500 maloprodajnih i veleprodajnih objekata.

Van granica Srbije, kompanija Agromarket ima svoja predstavništva u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Rumuniji, Mađarskoj, Albaniji i Severnoj Makedoniji.

U okviru Agromarket Grupe posluju preduzeća "Agromarket" Kragujevac, "Agromarket Logistic" Kragujevac, "Agromarket BiH", "Agromarket CG", "Agromarket ALB", "Agromarket Dooel" Skoplje, "Villager SLO", "Villager RO", "Villager HU", PIK "Južni Banat" Bela Crkva, "Agroseme" Kikinda, "Ferico" Niš, PD "Zaječar" Zaječar, "Semenarstvo" Šabac, Silosi "Natalinci" Natalinci, "Žitoprodukt" Kragujevac, „Agromarket Machinery” Novi Sad.

Održivost i Inovacija

 Svijest o važnosti održive poljoprivrede duboko je ukorijenjena u našem poslovanju. Aktivno radimo na identifikaciji inovativnih rješenja koja će pomoći poljoprivrednicima da smanje štetni uticaj na okolinu i istovremeno povećaju produktivnost. Tome doprinosimo i proizvodnjom i razvojem električnih i baterijskih uređaja brenda Villager.

Cilj - Partnerstvo za Uspeh

Agromarket nije samo kompanija - mi smo vaš partner u ostvarivanju uspeha u poljoprivredi i uređenju vašeg prostora na otvorenom. Naša posvećenost vašim ciljevima i kontinuirani trud da pružimo najbolje proizvode su ono što nas čini vašim pouzdanim saveznikom na putu ka većoj produktivnosti, profitabilnosti i ljepšem prostoru.

Naša kompanija je regionalno prepoznata kao kompanija koja stoji iza kvalitetnih proizvoda čijom upotrebom se omogućava profitabilna proizvodnja, kao kompanija koja čuva životnu sredinu, kao garant za proizvodnju zdravstveno bezbedne hrane, i kao neko ko sa punim razlogom može da kaže, NAMA VJERUJU.