Pretraži sajt

Dizalice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Napon
Priključna snaga
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
3 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Dizalice 011632
Villager električne dizalice su pogodne za podizanje tereta u Vašem domaćinstvu ili rad...
Elektricna dizalica 900 W (500kg) VEH 500
320,00 KM
Sačuvano u omiljne
Dizalice 020237
Villager električne dizalice su pogodne za podizanje tereta u Vašem domaćinstvu ili rad...
Elektricna dizalica 1350 W (800 kg) VEH 800
500,00 KM
Sačuvano u omiljne
Dizalice 011631
Villager električne dizalice su pogodne za podizanje tereta u Vašem domaćinstvu ili rad...
Elektricna dizalica 500W (250kg) VEH 250
210,00 KM
Pročitajte

Dizalice - Korisni alati za radionice i dvorišta

Dizalice predstavljaju važan dio asortimana alata i mašina. Riječ je o uređajima koje možete koristiti kada vam je potrebna pomoć u podizanju tereta, bilo da je reč o domaćinstvu ili o radionici. Ponudu čine i hidraulične dizalice namijenjene za podizanje vozila.

One predstavljaju neizostavni alat koji olakšava rad u radionicama i dvorištima. Bez obzira da li ste hobista, volite da majstorišete za svoju dušu ili imate profesionalnu radionicu i potrebu za podizanjem težih tereta, dizalice će vam biti od velike pomoći. One dolaze u različitim tipovima i veličinama, prilagođene vašim potrebama i okruženju u kome se koriste.

Kakve sve dizalice možete pronaći u ponudi?

Ručne dizalice su praktični alati koji zahtijevaju minimalan napor za podizanje ili spuštanje tereta. Dizalice sa lancem se često koriste u radionicama, dok su dizalice sa vitlom pogodnije za dvorišta i terenske radove.

Električne dizalice su pak modernija verzija ručnih dizalica, idealne su za radionice sa većim kapacitetom podizanja i sjajni su asistenti kod obavljanja zadataka vezanih za dizanje većih tereta.

Dizalice za dvorište su posebno dizajnirane za spoljnu upotrebu. Montiraju se na postolje ili zid i koriste se za podizanje težih predmeta, biljaka ili drugih materijala u dvorištu ili bašti.

Uz dizalice, vaši poslovi će biti obavljeni efikasno i bezbijedno. Odaberite pravu vrstu dizalice za svoje potrebe i osigurajte sebi lakši rad i uspešne projekte u vašoj radionici ili dvorištu.

Pre same kupovine preporučujemo da se upoznate sa glavnim karakteristikama ovih uređaja kako biste odabrali model koji će vam odgovarati. Tu posebno mogu biti važne stavke kao što su brzina dizanja, prečnik sajle, visina dizanja, kao i nominalno opterećenje. Naravno, ukoliko postoji još nešto što bi vam bilo važno pri radu, dobro bi bilo da obratite pažnju i na te karakteristike. 

U Agromarket ponudi vas čekaju različiti modeli dizalica među kojima možete pronaći onu koja će odgovarati vašim potrebama i poslovima koje obavljate.