Politika privatnosti

Vaša narudžba je potpuno sigurna!


U kompaniji Agromarket doo cijenimo Vašu privatnost, stoga Vašim podacima izuzetno pažljivo upravljamo.

Sve dostavljene informacije su sigurne, nećemo ih nikada pod bilo kojim uvjetima dijeliti s trećim licima, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju s kompanijom Agromarket doo 

Zaštita privatnosti podataka 

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Pomoću tih podataka bit ćemo u mogućnosti isporučiti Vam željenu robu te Vas obavijestiti o trenutnom statusu narudžbe.
Kompanija Agromarket doo će koristi vaše lične podatke isključivo u svrhe tehničke administracije web stranice, kako bi vam omogućila pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju s vama. Agromarket doo neće prodati podatke koje posjeduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposlenici u kompaniji Agromarket doo su obavezni poštovati poverljivost Vaših podataka.
Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrijebiti Vaše privatne informacije.
Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
Pored navedenog, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetitelji traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo kako bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. 

Kolačići

Agromarket doo  koristi „kolačiće“ da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama.
Kolačić je tekstualni fajl koji je smješten na Vašem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da dostave virus Vašem računaru.
Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani web server u domeni koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je pružiti pogodnosti koje će Vam uštedjeti vreme.

Saglasnost i promjena uslova

Korišćenje naših usluga podrazumijeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Agromarket doo  se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.