Warning: fsockopen(): unable to connect to 127.0.0.1:6379 (Connection refused) in /var/www/vhosts/agromarket_ba/nb-admin/models/NBCacheRedis.php on line 90

Warning: fsockopen(): unable to connect to 127.0.0.1:6379 (Connection refused) in /var/www/vhosts/agromarket_ba/nb-admin/models/NBCacheRedis.php on line 90

Warning: fsockopen(): unable to connect to 127.0.0.1:6379 (Connection refused) in /var/www/vhosts/agromarket_ba/nb-admin/models/NBCacheRedis.php on line 90
Grejalice | Agromarket
Pretraži sajt

Grejalice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Napon
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Agm
Plinska grejalica AGM AGH 15 je dizajnirana da omogući brzo i ravnomerno grejanje na po...
Plinski grejač VGH 15
239,99 KM
Pročitajte

Veliki izbor grejalica za toplu jesen i zimu

Dolaskom hladnijeg vremena, potreba za efikasnim i pouzdanim izvorom toplote postaje ključna. Grejalice su nezamenjivi uređaji za zagrevanje prostora, a u ponudi možete pronaći različite vrste grejalica koje odgovaraju različitim potrebama.

Bez obzira na to da li tražite grejalice za manje ili veće prostore, za stalno ili povremeno grejanje, Agromarker vam predstavlja sjajan izbor najrazličitijih modela, te imate priliku da odaberete onu koja će najviše odgovarati vašim potrebama.
 

Ugrej se lako uz različite vrste grejalica

Kao praktični i mobilni uređaji koji vam pružaju mogućnost da ih koristite na različitim mestima i premeštate iz sobe u sobu, grejalice vam nude komfor i udobnost tokom hladnih zimskih i prohladnih jesenjih i prolećnih dana.

 

Da biste odabrali pravi model koji će odgovoriti svim vašim zahtevima, dobro je da razmotrite različite vrste grejalica, njihove karkteristike i specifičnosti, kako bi i odabir bio pravi. Tako u ponudi možete pronaći:

  1. Električne grejalice

Električne grejalice su među najpopularnijim grejalicama zbog svoje jednostavne upotrebe i prenosivosti.

Postoje različite vrste električnih grejalica, uključujući konvektore, ventilatore i halogene grejalice. Konvektori koriste prirodni protok vazduha za zagrevanje prostora, dok ventilatori brzo raspoređuju topli vazduh.

Halogene grejalice koriste infracrvene zrake za direktno zagrevanje objekata i ljudi, čime se postiže brže i efikasnije grejanje.

  1. Panelni i uljani radijatori

Iako za svoj rad takođe koriste električnu energiju, izdvojićemo ih kao posebnu vrstu jer su toliko u primeni, da predstavljaju jedan od najtraženijih modela električnih grejalica.

Ono što je za njih karakteristično jeste da su veo popularno rešenje u mnogim domovima jer često imaju različite zaštite od pregrevanja, prevrtanja, te su tako i veoma pouzdano i sigurno rešenje za grejanje.

Panelni radijatori liče na klasične radijatore, neki od modela se mogu montirati na zid ili postaviti na pod, pa ih tako možete prilagoditi svojim potrebama.

Uljane radijatore karakterišu rebra ispunjena uljem koje se zagreva kada se radijator uključi i tako emituje toplotu. Mogu biti veći i manji modeli uljanih radijatora, a koji je koji znaćete po broju rebara koje odabrani model ima.

  1. Plinske grejalice

Plinske grejalice koriste prirodni gas ili propan kao izvor toplote. Ove grejalice su izuzetno efikasne i koriste sagorevanje gasa za proizvodnju toplote.

Plinske grejalice su često korišćene za zagrevanje spoljnih prostora kao što su terase i bašte, ali se takođe mogu koristiti i za unutrašnje grejanje. Prednost plinskih grejalica je brzina i efikasnost.

 

Grejalice, sjajan izbor za toplotu i udobnost tokom hladnih dana

Bilo da tražite uređaj koji će vam obezbediti povremeno dogrevanje prostora ili onaj koji će biti stalin izvor toplote u određenoj prostoriji, grejalice su sjajno rešenje.

Izbor odgovarajuće grejalice zavisiće od vaših potreba i okolnosti, a ukoliko razmotrite sve što vam može biti važno i napravite odabir u skladu sa svojim potrebama, grejalice će vam pružiti potrebnu toplinu i udobnost tokom zime.