Robotske kosačice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Tip elektromotora
Kapacitet baterije - el./aku. uređaji
Napon
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
6 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Robot kosačica Stiga Stig-A 1500
6.999,00 KM
Sačuvano u omiljne
Villybot 2.0 i 2.1 garaža štiti Villybot i bazu za punjenje od izloženosti suncu i kiši...
Garaža set
99,00 KM
Sačuvano u omiljne
Villager garaža set je integrisani deo baze za punjenje i predstavlja savršen spoj form...
Garaza za robot kosačice QUIX
149,00 KM
Sačuvano u omiljne
Villybot 2.0 je potpuno automatizovana kosačica koja tiho održava Vaš travnjak. Postoje...
Robot kosacica Villager - Villybot 2,0
899,00 KM
Sačuvano u omiljne
Villager Quix robot kosilica, autonomni robot za košenje travnjaka, je baterijski pogon...
Robot kosačica Villager QUIX
1.699,00 KM
Pročitajte

Košenje travnjaka je često naporno i zahteva mnogo vremena i energije. Nakon naporne nedelje na poslu, poslednje što Vam treba jeste da provedete celo popodne koseći travnjak. Zbog toga Vam predstavljamo robotske kosačice. Njima se može rukovati manuelno ili putem mobilne aplikacije Villy-Wire. Visok kvalitet naših robotskih kosačica omogućava Vam paralelno i nasumično košenje, košenje bez buke, kao i košenje neravnih travnjaka i pod strmim nagibom.

Prepustite brigu o svom travnjaku jedinom pomagaču koji ne samo da će vam uštedeti trud i vreme, već će vas i odmeniti kada je košenje u pitanju.

Robotske kosačice u Agromarket asortimanu su visokog kvaliteta i odličnih performansi, što će vam omogućiti da uz minimum truda i vremena imate savršeno uredan travnjak.

Ovi proizvodi omogućiće vam košenje većih površina, precizno i jednostavno, čak i na strmijim terenima i terenima sa višim nagibom.

Pored odličnih karakteristika, robotske kosačice su i jednostavne za upotrebu, a donose sjajne rezultate. Za dodatni komfor kada je košenje u pitanju, neke od modela možete povezati sa aplikacijom kako bi upravljanje bilo krajnje jednostavno i prilagođeno vašim potrebama.

Idealne su za održavanje travnjaka i ostalih travnatih površina, posebno ukoliko nemate vremena, ne želite ili ne možete da se umarate fizički, a želite da uživate u divnom pogledu na pokošenu travu i urednom prostoru na otvorenom.

Odaberite robotsku kosačicu po svojoj meri

U skladu sa površinom travnate površine koju želite da održavate, kao i od prirode terena na kom se travnjak nalazi, odaberite robotsku kosačicu koja ima sve karakteristike koje odgovaraju vašim potrebama.

Prilikom odabira obratite pažnju na stavke kao što su:

  • Visina košenja

  • Brzina košenja

  • Širina košenja 

  • Kapacitet baterije

I slične karakteristike, kako biste mogli da odredite koji od modela robotskih kosačica bi bio najbolji izbor za vas.

Uz visok kvalitet i odlične rezultate, robotske kosilice predstavljaju odličnu investiciju koja će vam se višestruko vratiti kroz uštedu energije, vremena i truda, kao i kroz uživanje u savršeno održavanom tranjaku bez muke. Odaberite svoj model i poručite sigurno i lako.