Pretraži sajt

Oprema za bazene

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
49 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Filter za pumpu (EASY SET 2,44mx76cm, 3,05mx76cm i PRISM FRA...
3,00 KM
Sačuvano u omiljne
Filter za pumpu (PRISM FRAME 4,57mx1,07m i 5,59mx1,22m)
4,90 KM
Sačuvano u omiljne
Filter za vodu Villager VF1
30,00 KM
Sačuvano u omiljne
HLORINATOR CRYSTAL CLEAR
206,90 KM
Sačuvano u omiljne
HLORINATOR CRYSTAL CLEAR
327,90 KM
Sačuvano u omiljne
Prekriva za bazene SWIM CENTER FAMILY 3,05x1,83 m (2,62m x 1...
12,90 KM
Sačuvano u omiljne
Prekrivka za bazen PRISM FRAME 5,49 m x 1,22 m
139,90 KM
Sačuvano u omiljne
Pumpa sa nastavcima za sve ventile
34,90 KM
Sačuvano u omiljne
Rucna pumpa - DOUBLE QUICK III
9,90 KM
Sačuvano u omiljne
SLAUF ZA VODU CLEAR COLOR TUBES
5,50 KM
Pročitajte

Kvalitetna oprema za benzene koja će vam olakšati održavanje čistoće i ispravnosti vaših bazena čeka vas u Agromarket ponudi.

Kako bi brčkanje u bazenu bilo još veće uživanje, obezbedite sve što vam je potrebno kako biste osigurali ispravnost vode i čistoću svog bazena. Pripremili smo odličnu ponudu dodataka koji će učiniti da održavanje bazena bude jednostavnije i ne oduzme vam previše vremena.

Na jednom mestu pronađite odlične proizvode kao što su:

  • Setovi za održavanje bazena - praktični kompleti koji uključuju više uređaja za čišćenje bazena, a tu su i sjajni roboti za bazen koji će sav posao obaviti umesto vas. Uživanje u svom najboljem izdanju!

  • Hemija za bazene - pronađite tablete hlora za bazene u različitim pakovanjima, ostale multinamenske tablete za bazene koje imaju više funkcija, kao i praktične dozer za hlor koji će vam pojednostaviti održavanje ispravnosti vode.

  • Grejači - solarni grejač koji će vam kupanje učiniti još komfornijim 

  • Prekrivači za bazene - sačuvajte maksimalnu čistoću svog bazena kada ga ne koristite tako što će te ga jednostavno prekriti i zaštititi od trunja, lišća, čestica prašine i ostalih elemenata

  • Filteri za bazene - obezbedite maksimalnu čistoću vode pomoću različitih vrsta filtera koji efikasno eliminišu štetne čestice i omogućavaju da bezbrižno uživate u brčkanju

  • Creva za bazene - pronađite dužinu i promer creva koji vam odgovaraju

  • Pumpe za bazene - istražite izbor u kome vas čekaju pumpe za naduvavanje bazena, ali i peščane pumpe namenjene prečišćavanju vode

Oprema za čišćenje bazena i održavanje kvaliteta i ispravnosti vode ključne su stavke ukoliko imate bazen i uživate u opuštanju tokom vrelih letnjih dana. Veliki izbor, odlične cene hemije za bazen i ostalih komponenti koje su vam potrebne, olakšaće vam brigu o bazenu, uštedeti vreme i pojednostaviti održavanje vašeg bazena.