Pretraži sajt

Gasni grejači

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Napon
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Agm
Plinska grejalica AGM AGH 15 je dizajnirana da omogući brzo i ravnomerno grejanje na po...
Plinski grejač VGH 15
239,99 KM
Pročitajte

Plinske grejalice različitih karakteristika za sve što vam treba

Plinske grejalice su efikasni uređaji koji nude odlična rešenja koja mogu zagrejati i najzahtevnije prostore. Ovi efikasni uređaji idealni su za grejanje velikih površina, kao što su radionice, magacini ili otvoreni prostori za druženje ili rad.

Agromarket vam nudi izbor kvalitetnih i pouzdanih modela uz koje će kišne jeseni i hladne zime biti topliji, bilo da želite da zagrejete poslovni prostor ili svoj dom, garažu u kojoj radite ili neku sličnu prostoriju.
 

Izaberite plinske grejalice, efikasno grejanje za svaku priliku

Kako zima dolazi, mnogi od nas traže efikasan način da obezbede toplinu i udobnost, kako u svojim domovima tako i na otvorenom.

Plinske grejalice postaju sve popularniji izbor za grejanje i to s dobrim razlogom. Ove grejalice koriste gas kao izvor toplote i nude niz prednosti, bilo da su u pitanju kućno grejanje, grejanje terasa ili za druge namene. Imaju dosta prednosti, a neke od njih su:

  •  Brzina i efikasnost

Jedna od glavnih prednosti plinskih grejalica je brzina kojom zagrevaju prostor. Za razliku od električnih grejalica koje zahtevaju vreme da se zagreju, plinske grejalice momentalno pružaju toplotu.

Ovo je posebno korisno kada je potrebno brzo zagrejati prostoriju za goste ili ujutru ako je grejanje tokom noći bilo isključeno. Osim toga, plinske grejalice koriste gas za proizvodnju toplote, što ih čini energetski efikasnim uređajima i može doprineti nižim računima za energiju.

  • Mobilnost

Većina plinskih grejalica je prenosiva, što znači da ih lako možete premestiti tamo gde vam je potrebna toplota. To ih čini izuzetno praktičnim za korišćenje u različitim okruženjima. Na primer, ako imate terasu ili baštu, možete koristiti plinsku terasnu grejalicu kako biste produžili sezonu sedenja napolju.

Takođe, plinske grejalice su često korišćene na mestima gde su određene građevinske lokacije i gde je potrebno pružiti radnicima dodatnu toplinu.

  • Bez mirisa i dima

Plinske grejalice sagorevaju prirodni gas ili propan, a ovaj proces proizvodi veoma malo mirisa i dima.

Ovo je posebno važno za unutrašnje grejanje jer želimo da ostanemo topli, ali ne želimo da naše okruženje bude neprijatno ili zagađeno. Plinske grejalice nude čistu i efikasnu alternativu.

  • Trajnost

Plinske grejalice su često izrađene od čvrstih materijala kao što su nerđajući čelik ili aluminijum, što ih čini dugotrajnim uređajima.

Otporne su na vremenske uslove i koroziju, što znači da će trajati mnogo sezona bez potrebe za zamenom.

  • Bez prekida snabdevanja strujom

U slučaju nestanka struje, plinske grejalice i dalje funkcionišu jer ne zavise od električne energije. Ovo ih čini izuzetno pouzdanim uređajima tokom zimskih oluja i nepogoda.

 

Odlučite se za plinsku grejalicu koja će vam odgovarati

Plinske grejalice nude brzo, efikasno i energetski efikasno grejanje za širok spektar potreba, bilo da se radi o zagrevanju kuće, terase, radnog mesta ili sličnih velikih i malih prostora.

Njihova prenosivost i trajnost dodatno ih čine atraktivnim izborom za one koji traže praktično i dugotrajno rešenje za održavanje toplote tokom hladnih meseci.

Poznate i kao AGM gasni grejači one svojim bezbednosnim karakteristikama i praktičnim dizajnom pružaju pouzdan i snažan izvor toplote gde god vam je to potrebno. Ponudu čine plinski i dizel grejači i grejalice, te na raspolaganju imate različite opcije.